Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus210g714kcal48.3g111.3g7.8g12.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g57g159kcal10.8g0g12.5g0g
Juusto, cheddar 125g517kcal32.1g0.1g43.1g0g
Emmental juustoraaste valio33g130kcal9.7g0g10g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g6.7g20kcal1.1g0.5g1.5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl37g48kcal4.8g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g4540kcal330.8g248.4g243.2g28.6g
Valittu annoskoko996g2270kcal165.4g124.2g121.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna498g1135kcal82.7g62.1g60.8g7.2g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263