Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 20g172kcal0g0g19.5g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g300g345kcal66g0g7.5g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.3kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%116g185kcal3.1g3.1g17.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 101g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g1726kcal147g60.8g90.8g20.8g
Valittu annoskoko996g863kcal73.5g30.4g45.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna498g432kcal36.8g15.2g22.7g5.2g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368