Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Hermesetas -neste10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g90.9g1.6g4.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Voi 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g2650kcal194g273.4g83.8g9g
Valittu annoskoko996g1325kcal97g136.7g41.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna498g663kcal48.5g68.4g21g2.3g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517