Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g449g494kcal107.8g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Margariini 80% keskiarvo23g160kcal0.1g0g18g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g374g412kcal11.2g12g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g2212kcal242g38.4g124.8g5g
Valittu annoskoko996g1106kcal121g19.2g62.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna498g553kcal60.5g9.6g31.2g1.3g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486