Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman532g904kcal63.8g0g53.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g67g246kcal9.2g48.2g1.7g2.7g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g200g559kcal4.6g7g55.9g0g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 6.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g3871kcal193.6g116.8g251.8g7g
Valittu annoskoko996g1935kcal96.8g58.4g125.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna498g968kcal48.4g29.2g63g1.8g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144