Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 686g201kcal6.4g30.9g2.7g13g
Vesi, vesijohtovesi 4459g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 292g1056kcal23.7g230.3g1.6g5g
Kesäkurpitsa857g146kcal3.4g21.4g5.1g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g223g62kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)515g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Ruokaöljy keskiarvo 48g424kcal0g0g48g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 1029g1735kcal201.9g12.3g97.7g0g
Maissi jyvät 206g296kcal5.8g52.7g4.9g7.6g
Tomaattimurska 1029g303kcal5.8g54.5g2.1g19.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour515g1543kcal17.5g22.1g154.3g5.1g
Valkosipuli 51g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g11921kcal553.2g941.2g636.2g143.2g
Valittu annoskoko9960g5960kcal276.6g470.6g318.1g71.6g
Annoskoko puolitettuna4980g2980kcal138.3g235.3g159.1g35.8g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102915