Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1520g5215kcal154.9g1064g18.2g53.2g
Margariini 60%, kultarypsi 1200g6384kcal2.2g3.5g720g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Tonnikala öljyssä 1120g2126kcal303.7g0g100.8g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1600g4800kcal368g0g368g0g
Kevytkerma2400g2880kcal76.8g108g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g48691kcal2183.2g2410.2g3356.6g106.4g
Valittu annoskoko9960g24346kcal1091.6g1205.1g1678.3g53.2g
Annoskoko puolitettuna4980g12173kcal545.8g602.6g839.2g26.6g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726