Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus2100g7140kcal483g1113g77.7g126g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2667g4427kcal506.7g0g266.7g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 133g144kcal10.5g21.7g0.8g2.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1667g2000kcal56.7g60g166.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g567g1587kcal107.7g0.2g124.7g0g
Juusto, cheddar 1253g5174kcal321.2g1.3g431.1g0g
Emmental juustoraaste valio333g1300kcal96.7g0g100g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g67g200kcal10.7g4.7g15.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl367g477kcal48g1.1g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g45403kcal3303.4g2485g2430g284.8g
Valittu annoskoko9960g22701kcal1651.7g1242.5g1215g142.4g
Annoskoko puolitettuna4980g11351kcal825.9g621.3g607.5g71.2g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263