Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)3600g3888kcal828g0g64.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 112g990kcal0g0g111.9g0g
Soijakastike 288g174kcal14.9g27.4g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g3200g11520kcal384g2336g48g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)1600g2960kcal352g32g160g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g800g3360kcal16g23.2g360g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g240g60kcal1g20.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g45953kcal3192.6g4881.4g1490.2g2.2g
Valittu annoskoko9960g22976kcal1596.3g2440.7g745.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna4980g11488kcal798.2g1220.4g372.6g0.6g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560