Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4004g5146kcal830.8g0g200.2g0g
Sipuli (kuorittu)551g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g4004g1441kcal72.1g256.3g12g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1001g951kcal80.1g140.1g7g80.1g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g100g160kcal9g31g0.3g0.7g
Juustokumina jeera (), annos 6g60g213kcal10.7g26.6g13.4g6.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Ruokasuola jodioitu 100g2.6kcal0.6g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g17290kcal2036.4g999g570.2g206.6g
Valittu annoskoko9960g8645kcal1018.2g499.5g285.1g103.3g
Annoskoko puolitettuna4980g4323kcal509.1g249.8g142.6g51.7g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040