Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2666g2158kcal41.9g448.6g1.3g80g
Oliiviöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1416g4957kcal113.3g1062.1g24.1g42.5g
Kasvisliemikuutio 73g223kcal7g9.9g17.2g1.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g133g512kcal32g0g44g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g200g400kcal6.2g54g18.6g1.2g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g666g1799kcal93.3g6.7g153.3g0g
Vesi4665g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g22573kcal587.4g3162.6g797g249.8g
Valittu annoskoko9960g11286kcal293.7g1581.3g398.5g124.9g
Annoskoko puolitettuna4980g5643kcal146.9g790.7g199.3g62.5g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251