Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Sipuli 2400g726kcal30g115.2g4.8g40.8g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g2400g576kcal28.8g103.2g4.8g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1800g2340kcal55.8g30.6g221.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras720g2520kcal93.6g504g10.8g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g20812kcal1366.4g1584.2g966.4g134.8g
Valittu annoskoko9960g10406kcal683.2g792.1g483.2g67.4g
Annoskoko puolitettuna4980g5203kcal341.6g396.1g241.6g33.7g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265