Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Oliiviöljy 540g4775kcal0g0g540g0g
Hapankaali 3200g900kcal34.2g137.6g6.1g65.6g
Tomaattimurska Eldorado360g72kcal4.3g12.6g0.4g5g
Ketsuppi, Felix432g389kcal4.3g90.7g2.2g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1600g5760kcal464g27.2g448g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19928g39033kcal1519.4g3587.8g2056.4g297g
Valittu annoskoko9964g19517kcal759.7g1793.9g1028.2g148.5g
Annoskoko puolitettuna4982g9758kcal379.9g897g514.1g74.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150