Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.3g60kcal0g0g6.7g0g
Paprikajauhe 2.1g6.7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g83g125kcal22.5g1.3g3.1g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g125g28kcal1.3g5.6g0g2.5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g75g19kcal0.8g3.7g0.2g1.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 209g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1995g892kcal61.8g95.8g25.8g17.2g
Valittu annoskoko998g446kcal30.9g47.9g12.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna499g223kcal15.5g24g6.5g4.3g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271