Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty416g308kcal7.9g64.1g0.8g4.2g
Kurpitsa 163g26kcal1.2g3.3g0.2g3.3g
Sipuli 74g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g17g78kcal0.1g0.1g8.6g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g158g32kcal0.9g6g0.5g2.2g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr169g169kcal20.2g4.4g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1996g1270kcal62.4g163g36.6g22g
Valittu annoskoko998g635kcal31.2g81.5g18.3g11g
Annoskoko puolitettuna499g318kcal15.6g40.8g9.2g5.5g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633