Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1803g325kcal18g54.1g3.6g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)3607g2344kcal115.4g173.1g126.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 902g2750kcal31.6g37.8g270.5g4.5g
Katkarapu 1803g1233kcal260.4g0g19.8g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1803g6141kcal477.9g0g463.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g54g187kcal5.4g41.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19944g25959kcal1817.4g612.2g1769.8g9g
Valittu annoskoko9972g12980kcal908.7g306.1g884.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna4986g6490kcal454.4g153.1g442.5g2.3g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040