Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3600g650kcal20.2g90g14.4g25.2g
Oliiviöljy 252g2229kcal0g0g252g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.5g
Herne 1800g1241kcal91.1g168.5g7.2g55.8g
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g1350g3780kcal216g13.5g310.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19944g28315kcal735.4g685.4g2430.6g181.4g
Valittu annoskoko9972g14157kcal367.7g342.7g1215.3g90.7g
Annoskoko puolitettuna4986g7079kcal183.9g171.4g607.7g45.4g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327