Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.3g2.7g3.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40g148kcal7.4g4.4g8.7g12.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 20g71kcal0.1g0g8g0g
Korppujauho 28g103kcal2.9g21g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1996g4480kcal185g586.2g147.4g35.2g
Valittu annoskoko998g2240kcal92.5g293.1g73.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna499g1120kcal46.3g146.6g36.9g8.8g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256