Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 523g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 3926g1322kcal27.1g215.9g3.9g55g
Mansikka 2198g1023kcal11g184.7g4.4g41.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3337g13013kcal0g3270g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g30716kcal76.2g7341.2g16.6g193.6g
Valittu annoskoko9984g15358kcal38.1g3670.6g8.3g96.8g
Annoskoko puolitettuna4992g7679kcal19.1g1835.3g4.2g48.4g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463