Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 857g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1178g3864kcal124.4g715.3g25.9g116.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1286g4499kcal77.1g977g21.9g25.7g
Vesi, vesijohtovesi 2143g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4285g1414kcal141.4g210g0g0g
Oivariini, 60 (100g)214g1178kcal2.1g2.1g128.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g21911kcal690g3808.8g352.6g284.8g
Valittu annoskoko9984g10956kcal345g1904.4g176.3g142.4g
Annoskoko puolitettuna4992g5478kcal172.5g952.2g88.2g71.2g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336