Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 3317g24061kcal39.5g13.3g2696.7g0g
Sokeri 2256g9155kcal0g2253.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3881g13316kcal395.5g2716.6g46.6g135.8g
Siirappi 531g1600kcal0.5g393.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g96265kcal871g10753g5486.6g271.6g
Valittu annoskoko9984g48133kcal435.5g5376.5g2743.3g135.8g
Annoskoko puolitettuna4992g24066kcal217.8g2688.3g1371.7g67.9g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579