Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 1200g6538kcal10.7g6g731.8g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Raparperi pakastettu2800g868kcal19.6g154g2.8g39.2g
Fariinisokeri400g1624kcal0g399.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g46161kcal834g6223.4g1923.4g188g
Valittu annoskoko9984g23080kcal417g3111.7g961.7g94g
Annoskoko puolitettuna4992g11540kcal208.5g1555.9g480.9g47g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875