JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai4536g15876kcal544.3g3220.5g95.3g136.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g299g2692kcal0g0g299.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g50g10kcal0g3.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2492g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 65g1.7kcal0.4g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2542g5847kcal737.2g63.6g305.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g48852kcal2563.8g6574.6g1399g272.2g
Valittu annoskoko9984g24426kcal1281.9g3287.3g699.5g136.1g
Annoskoko puolitettuna4992g12213kcal641g1643.7g349.8g68.1g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628