Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3713g5297kcal464.2g11.1g380.6g0g
Voi 1688g12244kcal20.1g6.8g1372.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1266g7748kcal267.1g87.3g706.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g422g42kcal6.3g0g2.5g358.7g
Leivinjauhe 127g222kcal6.6g47.9g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g84g338kcal0g83.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 203g749kcal37.5g22.3g44g61.6g
Vesi, vesijohtovesi 1013g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Voi 113g820kcal1.3g0.5g91.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g84g517kcal17.8g5.8g47.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g29g2.9kcal0.4g0g0.2g24.4g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.1g20kcal0g5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g50kcal2.5g1.5g2.9g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g56838kcal1710.4g551.4g5346.6g898.8g
Valittu annoskoko9984g28419kcal855.2g275.7g2673.3g449.4g
Annoskoko puolitettuna4992g14210kcal427.6g137.9g1336.7g224.7g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597