Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g6390g8946kcal958.5g191.7g581.5g6.4g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1997g2796kcal59.9g39.9g259.6g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1597g2556kcal47.9g63.9g239.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g28594kcal2132.6g591g2161.4g12.8g
Valittu annoskoko9984g14297kcal1066.3g295.5g1080.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna4992g7149kcal533.2g147.8g540.4g3.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070