Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1309kcal2.1g0.7g146.7g0g
Sipulikuutiot Apetit601g156kcal7.2g28.9g1.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g120g361kcal19.2g8.4g27.7g0g
Maustepippuri, annos 1g60g1.8kcal0g0g0.6g0g
Poronpaisti 6015g10951kcal1853.7g0g386.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3007g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g25558kcal3764.4g76g1125.8g0g
Valittu annoskoko9984g12779kcal1882.2g38g562.9g0g
Annoskoko puolitettuna4992g6390kcal941.1g19g281.5g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478