Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6196g5015kcal97.3g1042.8g3.1g185.9g
Kesäkurpitsa zucchini 3643g658kcal20.4g91.1g14.6g25.5g
Mineraalisuola keskiarvo 37g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy107g940kcal0g0g106.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g13226kcal235.6g2267.8g249g422.8g
Valittu annoskoko9984g6613kcal117.8g1133.9g124.5g211.4g
Annoskoko puolitettuna4992g3307kcal58.9g567g62.3g105.7g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773