Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g300g471kcal65.4g0g21.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.3g7kcal1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g1776kcal155.6g161.2g46g19.2g
Valittu annoskoko999g888kcal77.8g80.6g23g9.6g
Annoskoko puolitettuna500g444kcal38.9g40.3g11.5g4.8g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839