Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 118g403kcal12g82.3g1.4g4.1g
Margariini 60%, keskiarvo 90g482kcal0.3g0.3g54.2g0g
Juusto, keskiarvo 181g633kcal45.3g0.5g50.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 181g61kcal5.5g8.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 149g213kcal18.6g0.4g15.3g0g
Tonnikala öljyssä 136g257kcal36.8g0g12.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 145g149kcal5g26g1.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g4396kcal247g236.8g269.8g16.6g
Valittu annoskoko999g2198kcal123.5g118.4g134.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna500g1099kcal61.8g59.2g67.5g4.2g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453