Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 117g475kcal0g116.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g81.9g1.4g4.1g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Mustikka metsä- 315g139kcal1.6g20.2g1.9g10.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki225g126kcal19.1g11.2g0.4g0g
Kaurahiutale 36g135kcal5.2g20.5g2.6g3.6g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g4148kcal102.2g503.8g176.8g36.2g
Valittu annoskoko999g2074kcal51.1g251.9g88.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna500g1037kcal25.6g126g44.2g9.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271