Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 188g49kcal2.9g4.3g0.9g5.4g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g150g376kcal28.5g0g33g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g188g207kcal4.3g5.8g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g1380kcal72g21.6g117.6g11.4g
Valittu annoskoko999g690kcal36g10.8g58.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna500g345kcal18g5.4g29.4g2.9g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891