Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8g9kcal0.1g1.8g0g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g124g244kcal31g0.9g13g0g
Maissi (makea), Rainbow192g154kcal4g25g1.9g7.1g
Kurkku 364g40kcal2g5.1g0.4g2.5g
Tomaatti 260g59kcal1.5g9g0.8g3.6g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 436g57kcal4.9g4.3g0.9g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g1267kcal87g92.2g50g36.8g
Valittu annoskoko1392g633kcal43.5g46.1g25g18.4g
Annoskoko puolitettuna696g317kcal21.8g23.1g12.5g9.2g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618