Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g9g10kcal0.1g2.1g0g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g140g275kcal34.9g1g14.6g0g
Maissi (makea), Rainbow216g173kcal4.5g28.1g2.2g8g
Kurkku 410g45kcal2.3g5.7g0.4g2.9g
Tomaatti 293g67kcal1.6g10.1g0.9g4.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 491g64kcal5.5g4.8g1g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g1425kcal97.8g103.6g56.2g41.8g
Valittu annoskoko1566g713kcal48.9g51.8g28.1g20.9g
Annoskoko puolitettuna783g356kcal24.5g25.9g14.1g10.5g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618