Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g10g11kcal0.1g2.3g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g155g305kcal38.8g1.1g16.3g0g
Maissi (makea), Rainbow240g192kcal5g31.2g2.4g8.9g
Kurkku 455g50kcal2.5g6.4g0.5g3.2g
Tomaatti 325g74kcal1.8g11.2g1g4.5g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 545g71kcal6.1g5.3g1.1g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g1583kcal108.6g115g62.6g46.2g
Valittu annoskoko1740g792kcal54.3g57.5g31.3g23.1g
Annoskoko puolitettuna870g396kcal27.2g28.8g15.7g11.6g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618