Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.5g2.8kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g39g76kcal9.7g0.3g4.1g0g
Maissi (makea), Rainbow60g48kcal1.3g7.8g0.6g2.2g
Kurkku 114g12kcal0.6g1.6g0.1g0.8g
Tomaatti 81g19kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 136g18kcal1.5g1.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g396kcal27.2g28.8g15.6g11.4g
Valittu annoskoko435g198kcal13.6g14.4g7.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna218g99kcal6.8g7.2g3.9g2.9g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618