Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3g3.4kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g47g92kcal11.6g0.3g4.9g0g
Maissi (makea), Rainbow72g58kcal1.5g9.4g0.7g2.7g
Kurkku 137g15kcal0.8g1.9g0.1g1g
Tomaatti 98g22kcal0.5g3.4g0.3g1.4g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 164g21kcal1.8g1.6g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g475kcal32.4g34.6g18.6g14.2g
Valittu annoskoko522g238kcal16.2g17.3g9.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna261g119kcal8.1g8.7g4.7g3.6g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618