Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5g5.6kcal0g1.1g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g78g153kcal19.4g0.5g8.1g0g
Maissi (makea), Rainbow120g96kcal2.5g15.6g1.2g4.4g
Kurkku 228g25kcal1.3g3.2g0.2g1.6g
Tomaatti 163g37kcal0.9g5.6g0.5g2.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 273g35kcal3.1g2.7g0.5g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g792kcal54.4g57.4g31g23.2g
Valittu annoskoko870g396kcal27.2g28.7g15.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna435g198kcal13.6g14.4g7.8g5.8g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618