Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
torstai 12.02.2009

Okei, +200g :D Sen siitä saa kun menee vetämään KAKS korvapuustia ja iltapalaa turhan myöhään.. Hmph! "Miksi tyytyä yhteen? " - no nyt mä sen tiedän miksi. >:-\ :D

Jotenkin on taas NIIN vetelä olo.. Pirpanaa en vielä viitsi lähteä raahaamaan ulos kun on vähän heikkona ja kun vaihdoin stepperini hetkeksi äidin crossariin niin tuntuu, etten saa mitään suhdetta tuon äidin vempeleen kanssa aikaiseksi. Kuntopyörällä tulee polkastua päivittäin mutta se vaatii sen verran rauhaa, että kerkiää edes vähän kaloreita polttaan että on vaikea löytää noin isoa rakoa jotta pääsis sutimaan rauhassa.

Noh, aamupala ja lounas merkitty jo vaikka lounasta en kyllä vielä ole edes syöny. .enkä oikein tiedä söisinkö tuon kalan kanssa nuudelia vai riisiä. .hmmh.. Elämän suuria päätöksiä :D

Mutta tenavat päikkäreille (toivottavasti) ja siivoilemaan.

1. Redcat sanoi...

Ihana toi sun "omakuva"? Se on ihanniinku minä aamuisin.. :D

torstai 12.02.2009 klo 11:47

2. Redcat sanoi...

No päivällä mä sentään otan ötökät pois tukasta ja laitan ponnarin.. Muuten sama ilme säilyy kyl yleensä.. :D

torstai 12.02.2009 klo 11:53

3. Redcat sanoi...

Ei ollut vielä, kun en huomannut laittaa julkiseksi ennen ku äsken.. Joo-o, anakin ne näkyvämmät ötöt.. :D
Onko toi kuva suojattu, vai voiskohan sitä saada käyttää..? Sopis hyvin tietokoneen taustakuvaksi.. :)


torstai 12.02.2009 klo 12:03

4. Redcat sanoi...

Eiku lähinnä tarkotin, et jos oot vaikka piirtänyt sen itse, etkä halua muiden sitä saavan, ni kuvan saa käsittääkseni suojattua niin ettei sitä voi tosta suoraan kopioida.. :D

torstai 12.02.2009 klo 12:16

[ Katso ruokalista! ]

1889 kcalKokonaiskulutus
-716 kcalTavoitevaje
-682 kcalToteutunut vaje
1173 kcalTavoite
1207 kcalSyöty (Toteutunut)
+34 kcalTavoitteesta
9 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 11.02.2009

No mitämitä, kuinka se paino näin haipakkaan putoaa vaikka olen täältä monilta lukenu siitä kuinka kroppa kerää menkkojen aikana nesteitä?? :O Eilen nimittäin menkat alko, myöhässä ne olikin ja hetken jo pelkäsin, että nyt tulee kolmas beebi taloon..

Mutta siihen nuo ehanat naisten vaivat vaikuttaa, että mun ei tee suolaista mieli ollenkaan, pelkkää makeaa :( Eilinenkin meni ihan harakoille, siis ei oikeaa ruokaa _ollenkaan_ vaan pelkkiä herkkuja!! Ärh. No mutta tänään teen nuudelia ja tonnikalaa salaatin kera, kyllä se tästä. :)

Pirpanan vatsatauti helpottaa mutta nyt alkaakin sitten tämä vaihe, että äidin pitää olla koko ajan näköpiirissä tai ainakin pitää saada olla jonkun sylissä tai muuten tulee ärrimurrin kiukku. Vielä tuo vähän huvittaa kun pirpana on tämän ensimmäisen puoli vuottansa ollut oikein leppoisuuden perikuva, ihmettelin jo että osaako se ollenkaan itkeä tai kiukuta mutta näemmä osaa ;) Hyvä, pelkäsin jo vauvojen vaihtuneen sairaalassa koska ei mun vauva nyt mikään superleppoisa voi olla! :D

Mutta lisää kahvia taasen, eiköhän se tästä. Tänään en kyllä polje pyörällä, on alavatsa niin kipeenä että tuossa satulalla on jotenkin tukala istua mutta jos iltalenkillä pyrähtäis. Jeh!

Edit1
Pyöräilin sitten kuitenkin :D

1. Riinamariina sanoi...

Tsemppiä vaan tännekin :) treffit ikäväkseni siirty lauantaille mutta pääsempäs jumpalle :) mukavaa päivänjatkoa :)

keskiviikko 11.02.2009 klo 16:25

2. Norpastiina sanoi...

Miltä ne Dumle Starsit muuten maistuu?
Mä näin niistä unta toissayönä ja ne maistui siinä ihan saakelin suolaisilta, ettei niitä pystynyt syömään. :D


torstai 12.02.2009 klo 10:54

3. Norpastiina sanoi...

Mä mietin mun herkkupäivän karkkia koko ajan. Tosin menen syömään ravintolaan lauantaina, niin en kai saa sitten muuta herkkua. :D

torstai 12.02.2009 klo 11:07

[ Katso ruokalista! ]

1886 kcalPeruskulutus
+277 kcalLiikunta
2163 kcalKokonaiskulutus
-743 kcalTavoitevaje
-865 kcalToteutunut vaje
1420 kcalTavoite
1298 kcalSyöty (Toteutunut)
-122 kcalTavoitteesta
9 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 10.02.2009

Jeih, -300g! Ihan varmana vaaka halus vaan olla lempee kun eilen kieltäydyin hampurilaisesta joka oli jo lähes matkalla mun käteen :D

Pirpana onkin vatsataudissa joten ulkoilemaan ei tänään pääse (illalla ajattelin itsekseni kävästä lenkillä, näyttää tiet kyllä aikas jäisiltä.. ). Kotosalla pitää siis keksiä paljon aktiviteettia ettei tuo poika ala hyppiin seinille. Hitto kun ärrrsyttää tuon jäpikän komennus, sillä on nyt jotku pahimman uhman jälkimainingit menossa kun ei enää kiukkua mutta jos sitä komentaa niin se sitten alkaa komentaan mua. ÄRH! Tänäänkin päätti herättää äidin aikasin; huusi huoneestaan (ah, naapurit tykkää), että "ÄITI HERÄTYS! " ja painu sohvatuolille jatkamaan uniansa. Reilu kaveri! Jos kellään on vinkkejä tuon komentamisen ja hermoja raastavan huutamisen pois kitkemiseksi niin niitä otetaan ilolla vastaan...

No mutta, kahvia koneeseen ja päivä käyntiin. :)

Edit
Siis syökö tämä laihdutus aivoja vai häh? Enhän mä illalla lenkille kerkiä kun "pitää" lähteä shoppaileen :D Jees! Muuta liikuntaa siivouksen lisäksi en sitten jaksakaan varmaan harrastaa, eiköhän se riitä tälle päivää. :D (miten niin muka laiskottaa...)

1. Modestyb sanoi...

Ihana toi sun kuva. Mulla on just tollanen olo tällä hetkellä. :D Toivottavasti pirpana paranee pian. Tsemppiä.

tiistai 10.02.2009 klo 06:33

[ Katso ruokalista! ]

1890 kcalPeruskulutus
+423 kcalLiikunta
2313 kcalKokonaiskulutus
-784 kcalTavoitevaje
-1260 kcalToteutunut vaje
1528 kcalTavoite
1052 kcalSyöty (Toteutunut)
-476 kcalTavoitteesta
5 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 09.02.2009

Hahaa, taas sitä ollaan tasalukemassa jonka pilasin perjantaina mässäämällä :D Mutta tällä -200g pudotuksella on ihan kiva aloittaa uusi viikko.

P#rkele kun ton pojan rytmi on sekasin. .ikää siis isommalla on jo kolme vuotta mutta edelleen rytmi tuntuu vaihtelevan. Kuudelta herättiin taas tänään, eikä tuo nyt mitään uutta enää ole. Väsytti niin mahdottomasti, että oli pakko hypätä kuntopyörän selkään ja lastenohjelmia katsellessa polkasta päivä käyntiin :)

Jos vaikka jois kahvetta ja sen sellasta ennen kuin pirpana herää. Tsemppiä maanantaihin! :)

[ Katso ruokalista! ]

1895 kcalPeruskulutus
+394 kcalLiikunta
2289 kcalKokonaiskulutus
-617 kcalTavoitevaje
-1439 kcalToteutunut vaje
1672 kcalTavoite
850 kcalSyöty (Toteutunut)
-822 kcalTavoitteesta
5 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 08.02.2009

Siis mitämitä, mihin mun blogi on tältä päivältä kadonnu??

Ei kun löyty :D Kävin toisella sivulla kirjoittamassa alun ja sitten takaisin tänne niin toimi, eikö tuohon automaattisesti tule muka uusi päivä, uudet kujeet? Höh.

Mulla alkaa tämä laihdutus vainoamaan yölläkin :D Hah. Ei kun näin sellasta unta, että menin armeijaan töihin ja viimeinen ajatus ennen heräämistä oli "ei tämä kivaa ole mutta kuluttaahan tämä paljon kaloreita" :D Pelottavaa.

Tänään olis tiedossa siivoilua hela perhe osallistuen (eli minä siivoan, yritän saada ukkoa siivoamaan ja poika tulee perässä ja sotkee. .hmmh). Sitten ulkoilua, jos vaikka pulkkamäkeen lähdettäis. Ruoan ukko tekikin jo eilen joten tänään ei tarvitse siitä huolehtia. Se kyllä teki perunaa&jauhelihakastiketta joten mulla olis tuolla omat kanasuikaleet ja riisit odottamassa...saatan kyllä kohta muuttua itsekin kanaksi tätä menoa mutta kun löysin uuden jossa on itämeren mausteet :O Pakkohan se on kokeilla!

Perhana kun on istumalihakset kipeinä tuon kuntoilupyörän satulasta :-\ Saakohan siihen jotain pehmustetta jostain, eihän tässä voi alkaa takapuoli liekeissä polkemaan?? No enivei, saa valmiita pehmusteita tai ei niin laitan nyt jonkin viltin taiteltuna tms pehmustamaan ja polkasen aikani kuluks aamulenkin ennen aamupalaa. .jos en väärin muista niin senhän pitäis kuluttaa hyvin kaloreita kun liikkuu heti yön jälkeen ennen kuin syö, vai olenko ihan väärässä?

1. Norpastiina sanoi...

Olin jo kauhistelemassa, että miten aikaisin olet ollut hereillä, mutta sullahan on niitä lapsia, jotka pistävät heräämään aikaisin jopa sunnuntaisin. :)
Mulla on tänään tiedossa sinihomejuusto-omena-broileria ja tuorepastaa. Ajattelin herkutella vielä..


sunnuntai 08.02.2009 klo 08:47

2. Norpastiina sanoi...

Sunnuntaipäivän, toki pysyn tällä kertaa rajoissa verrattuna eiliseen. :D

sunnuntai 08.02.2009 klo 08:48

[ Katso ruokalista! ]

1898 kcalPeruskulutus
+564 kcalLiikunta
2462 kcalKokonaiskulutus
-840 kcalTavoitevaje
-1253 kcalToteutunut vaje
1622 kcalTavoite
1209 kcalSyöty (Toteutunut)
-413 kcalTavoitteesta
11 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 07.02.2009

Ärrh, +300g >:-\

Sen siitä saa kun mässää eikä liiku :D .. Tuntuu kyllä, että olis menkatkin alkamassa, njäh. Nukuin yönkin huonosti kun naapurissa oli TAAS aivan mahdottomat bileet, musiikki kuulu niin kovaa että seinät tärisi ja pikku-neiti pyöri sängyssään. .ei kiva. Sanottiin siitä vuokranantajalle jo kerran kun se jatku monena lauantaina perättäin ja jyskäs ihan tuossa meidän makkarin alla. Nyt meteli kuulu olkkarin alapuolelta mutta taitanee olla samat tyypit asialla. Jos en tänään siitä sano niin se sama meteli on ens yönä taas, menee koko viikonloppu väsyneenä ja kiukkuisena. Ei vaan viittis olla sellanen niuhottaja talopoliisi mutta ei kai kauheasti ole vaihtoehtoja? Jotenkin tuollainen, ettei naapureita kunnioiteta ollenkaan pistää vähän pinnan kireelle. Kyllä meiltäkin elämän ääniä varmana kuuluu, siitä pitää isompi apina huolen, mutta ei sentäs keskellä yötä ja monta tuntia tauotta?? Nytkin alko bileet alakerrassa klo 02:00 ja loppu klo viiden jälkeen, enkä mä huono unisena sitten sinä aikana nukkunu...ja poika heräs kuudelta. Jees, kiva päivä tulossa ;)

Edit1-
Siis mitämitä. .enhän mä syönytkään yhteensä kuin 1542kcal eilen, kokonaiskulutus kuitenli kuitenkin lähempänä kahta tonnia. Ei kai siitä nyt 300grammaa lisää elopainoa repästä? :O No eiei...eihän?? Kyllä se nyt on vaan hetkellistä turvotusta ja menkkojen aiheuttamaa paisumista. .onhan?? :D

Edit2-
Ostin sisarusten isältä kuntopyörän (lähes käyttämätön ja uusi) ja sillä heti rullasin tuollasen sopivan aloitusmatkan :) Kyllä siinä lämmin tulee mutta ihmetyttää tuo laitteen sykemittari. .aloittaessa näytti 60-70 ja 40minuutin polkemisen jälkeen (melko raskas vastus, 20km/h) näytti 70-80. En ole koskaan sykettä mittaillu mutta ei kai tuo voi paikkaansa pitää? Vai häh...

Alkaa olkkari näyttää pikkuhiljaa kuntosalilta :D

1. Norpastiina sanoi...

Ärsyttäviä nuo metelöijät, rohkeasti vaan ilmoittelemaan vuokranantajalle siitä. :)

lauantai 07.02.2009 klo 08:37

2. Truu sanoi...

Metelöinnistä: jos tiedät taloyhtiön pj tai jäsenen, sille ihan rohkeesti tekeen valitusta. Tai sitten isännöitsijälle. Mulla on vähän sellane viilinki ettei noi vuokranantajat oo asiassa niin aktiivisia

lauantai 07.02.2009 klo 17:52

3. Truu sanoi...

Yksityiset on aina hankalia :( ja hyvässä lykyssä valituksen kohde on sukulainen tms. Toivottavasti tilanne siellä paranee :)

lauantai 07.02.2009 klo 19:03

4. Norpastiina sanoi...

En oikein usko, että se piti paikkaansa se kuntopyörän sykemittari, jollet ole ihan huippukunnossa. :D
Voi olla, että se sykemittariosa siitä on vähän hajalla. :)


lauantai 07.02.2009 klo 20:20

[ Katso ruokalista! ]

1900 kcalPeruskulutus
+329 kcalLiikunta
2229 kcalKokonaiskulutus
-813 kcalTavoitevaje
-1492 kcalToteutunut vaje
1416 kcalTavoite
737 kcalSyöty (Toteutunut)
-679 kcalTavoitteesta
8 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 06.02.2009

Ristus. .luulin, että alan oleen hyvässä hapessa liikunnan suhteen mutta p#skat. .stepperin vaihdoin crossariin ja kymmenessä minuutissa on hiki pinnassa ja reisissä tuntuu :O Hah. No mutta aloittelen tuon vempeleen kanssa hiljaksiin ettei tule paikat kipeäksi/iske tympäännys ja kauhu :D

Edit-
Päätettiin ukon kanssa pitää laiskimusilta; pitää välipäivä, syödä hampparit ja laittaa lapset ajoissa nukkumaan.. ;) :D Laitoin ruoat listaan jo etukäteen enkä näemmä mene paljonkaan yli tavoitteen, jeih! Kun nyt en vaan erehdy kaupasta ostamaan suklaata...enen, jos sitten huomenna vähän ;) Hitto nää viikonloput on vaikeita...mutta kun viikko on menty noin hurjilla vajeilla niin jos sitä vähän mässyttäis...hmmh...

Edit2-
Tuo lohi oli NIIN mausteista, että sitä ei paljon tarvinnu joten vaikka mässäänkin hampurilaisen kera niin alle tavoitteen pysytään :O Ohhoh!

Edit3-
Ärrär, hampparihimo meni ohi vaikka tänään ajattelin repästä. .mitäköhän sen tilalle keksis, pitänee miettiä tarkkaan mihin kalorinsa pistää.. :D

[ Katso ruokalista! ]

1895 kcalPeruskulutus
+99 kcalLiikunta
1994 kcalKokonaiskulutus
-736 kcalTavoitevaje
-452 kcalToteutunut vaje
1258 kcalTavoite
1542 kcalSyöty (Toteutunut)
+284 kcalTavoitteesta
7 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=juuli08