Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
maanantai 15.12.2008

Jes, onneksi laskusuunta taas. Kai tämä taas tästä :)

Vauvelin kanssa yövieroitus jatkuu, tosin nyt nukkuu jo pidempiä pätkiä. Pari kolme kertaa vielä herää, mutta rauhoittuu sylissä takaisin uneen. Kohta varmaan nukkuu katkeamattomia öitä, toivotaan niin :)

Isompi poitsu voi hyvin, ja se täällä pohjoisessa on mukavaa että ulkona voi leikkiä lumileikkejä! Ja laskea mäkeä ym. Täällä lunta riittää ja on ihana talven tuntu kun on oikeasti talvi. Suuren osan lapsuudestani olen Lapissa viettänyt ja se on ollut suuri rikkaus. Täältä on saanut myös rauhan, sellaisen taidon ettei hötkyile. Varmaan johtui myös siitä että oli niin rauhallista :) Mutta tämä karu luonto hiljaisuus, se on jäänyt sieluun lähtemättömästi.

Hyvää laihdutusta kaikille!

[ Katso ruokalista! ]

1491 kcalKokonaiskulutus
-291 kcalTavoitevaje
-284 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
1207 kcalSyöty (Toteutunut)
+7 kcalTavoitteesta
15 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 14.12.2008

Ja nyt ruotuun! Kyläreissusta oli sitten +900g seurauksena.. :( Vähän on nesteitä myös, mutta kuitenkin. No, huominen ja ylihuominen kertoo totuuden...Yritän jatkaa nyt n. viikon tällä 1200 kcal, joka on, niikuin oon pähkäillyt, liian tiukka mulle. Mutta parempi nostaa kaloreita, sillä huomaan itsekurini ratkeavan sitten todella helposti :( . Jos syö enemmän, niin menee paremmin... Hyvää päivää kaikille!

[ Katso ruokalista! ]

1494 kcalKokonaiskulutus
-294 kcalTavoitevaje
-460 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
1034 kcalSyöty (Toteutunut)
-166 kcalTavoitteesta
17 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 09.12.2008

En ole pariin päivään käynyt vaa`alla, kun ollaan kyläilyreissulla. Pojan synttärit pidettiin tänään, joten tänään ehkä ylitystä.. Pe taas kotiin, sitten taas merkkailen syömisiäni...

[ Katso ruokalista! ]

1485 kcalKokonaiskulutus
-285 kcalTavoitevaje
-1485 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1200 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 07.12.2008

Huomenta! Olin kyllä tippua vaa`alta, sillä sorruin eilen illallakin suklaaseen :( En tiedä millä matikalla tämä menee mutta paino tippunut eilisestä 600 g? :) Nyt kyllä täytyy pitää näpit irti konvehdeista. Ne on ihan vaarallisia. Normaalisti en edes syö suklaata, mun heikkous on ollut karkit ja leivonnaiset. Ti pidetään pojan synttäritkin, joten pari päivää nyt ilman mitään herkkuja.

Viime yö meni vauvelin kanssa jo paremmin :) Ei saanut raivaria edes vaan rauhoittui melko pian syliin keinutteluun. Eikä herännyt montaa kertaa. Klo 5 imetin sitten kun vähän itkeskeli. Mutta tulihan siinä jo monen tunnin tauko kun illalla puoli kahdeksan nukahti yöunilleen! Ihan hyvä. Nyt sai voimia uskoa, että hyvinhän tämä menee. Joskus tarvitsee kannustusta ja rohkaisua, ja objektiivisen mielipiteen. Sitten näkee asiat toisin, välillä vähän sokeutuu itsestäänselvyyksillekin .

Esim. vanhemman pojan ollessa vauveli asuttiin vuokralla omakotitalossa, jossa oli aikamoinen hiiriongelma! Hiiret mellastivat huushollissa ihan mielivaltaisesti, vaikka loukutimme niitä. Käyttivät samaa vessaakin, ja olin aivan varma, että se oli järjestäytynyttä kiusantekoa ;) Lopulta olin niin väsynyt, etten jaksanut muuta kuin desinfioida lattioita, pari kolmekin kertaa päivässä tein sen. Sitten joku kysyi, miksei tukittu tuloteitä... Niinpä, joskus ei huomaa väsymykseltään tai stressiltään tosi tärkeitä juttuja... Onneksi muutettiin ja pääsin vapaaksi viiksekkäistä! Keittiön alakaapit kaikki olivat niiden valtakuntaa, yök. Aikuiset pärjää vielä mutta lapsien kanssa ei ole hyvä asua tollaisessa kodissa. Pistävät sormia suuhun, konttaavat lattioilla, ja hyi mitä pöpöjä hiiretkin levittää. Huh, onneksi olen vapaa niistä! :D

1. Natalia84 sanoi...

Kohta sä saat mut kiinni :D

sunnuntai 07.12.2008 klo 10:59

[ Katso ruokalista! ]

1485 kcalKokonaiskulutus
-285 kcalTavoitevaje
-1211 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
274 kcalSyöty (Toteutunut)
-926 kcalTavoitteesta
6 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 06.12.2008

Hohhoijaa, aloitin yövieroittamisen... Melkoista itkua ja porua... Aikamoisen raivoamisen kanssa meni alkuyö, myöhemmin leppyi helpommin. Toivon, ettei mene montaa yötä! Käytiin neuvolassa eilen, ja tottahan se on, ettei 4- 5 heräämisellä kannata enää jatkaa. En vaan ole jaksanut aloittaa vierotusta kunnolla. Senkään takia just, kun voimat menee heräämisiin jo. No, varmaan tästä hyvä tulee. Olishan se kiva, että voitais kaikki nukkua yöt heräämättä tämän tästä :)

[ Katso ruokalista! ]

1491 kcalPeruskulutus
+69 kcalLiikunta
1560 kcalKokonaiskulutus
-360 kcalTavoitevaje
-360 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
1200 kcalSyöty (Toteutunut)
+0 kcalTavoitteesta
14 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 05.12.2008

Tämä päivä meni ihan sösseliksi... Kävi vieraita ja pitihän sitä kahvitella, tuli suklaata tuomisiksi... Ja mies toi pizzaa tullessaan. En kertakaikkiaan pystynyt hillitsemään itseäni;( Toivotaan ettei nouse kauheesti. Taidan jättää huomisen punnituksen väliin.

[ Katso ruokalista! ]

1487 kcalKokonaiskulutus
-287 kcalTavoitevaje
-1487 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1200 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 04.12.2008

Huomenta! Paino samassa, kai nesteitä ja ei saa olla tietty liian malttamaton... :) Helposti unohtuu pienet voitot, eli justiinsahan se kolme päivää sitten tipahti sen 700 g. Eilen illalla taas söin pari konvehtia ja pari pähkinää. Siinä se, heti kostautuu ku illalla syö.

Eilen oli isomman pojan oikea synttäripäivä, mutta juhlitaan vasta su. Voi kun on jo "iso" 4 v. Uskomatonta kuinka vuodet vierii! Huomenna tarviikin mennä ostamaan kakku ym. tarvikkeita. Tänä vuonna on nyt esitetty helppo kakkutoive: suklaakarkkikakku :) Hii, helppo :) Yritän toteuttaa niin pitkälle kuin toteutettavissa on... Viime vuonna oli "kissa, lehmä ja valtameri"- kakkutoive... Etten sanoisi vaikea, sai vähän miettiä toteutusta ;)

1. Torrakko sanoi...

Kiitos, kiitos!
Poitsu löytyy ja ikää hänellä on jo 1 v ja 3 kk. Iso kuin mikä ja kova menemään :)
Sulla on tippunut oikein mukavasti :) Eikä tuota pudotettavaa ole muutenkaan paljon, joten älä tosiaan stressaa turhaan, vaan ota ihan kaikessa rauhassa.


torstai 04.12.2008 klo 10:08

2. Jania sanoi...

Joo, opiskelijana just kaikki lisäraha on enemmän ku tarpeen :) Harminpaikka ne mätkyt, mutta semmosta se just aina välillä on. Meikäki sai viimeks mätkyjä, nii nyt on oikeen kiva saada takas päin :)

torstai 04.12.2008 klo 15:39

[ Katso ruokalista! ]

1487 kcalKokonaiskulutus
-287 kcalTavoitevaje
-322 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
1165 kcalSyöty (Toteutunut)
-35 kcalTavoitteesta
10 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=ursulah