Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
keskiviikko 23.07.2008

No niin, mahdoinkohan nyt vihdoinkin löytää sen oikean laatikon, johon minun kuuluu omaan blogiini kirjoittaa. Jännittävää tämä on kyllä!

Eli minä rekisteröidyin nyt tänään sitten tänne. Taustallahan pitkän linjan kalorienlaskenta ja laihdutusyritys tuolla toisella sivustolla. Sen toiminnallisuudesta en vaan niin kovin pitänyt, joten päätin vaihtaa tänne. Toivottavasti tämä on parempi.

Kaikenkaikkiaan olen laihtunut nyt noin 10 kiloa ja 13 vielä on matkaa tavoitteeseen. Semmoseen puoleen vuoteen ei ole tippunut yhtään. Eipä se kyllä ole noussutkaan, että ihan tyytyväinen olen kyllä. Elämä on vähän tässä heitellyt ja ravistellut ja sen päälle todettiin se niin tavallinen kilpparin vajaatoiminta. Nyt olen lääkityksellä ollut kuukauden päivät ja odottelen, että koska ne alkaa vaikuttaa :-)

Sellaista tänään ja taustaksi. Luulisin, että otan tavaksi käydä vähän kirjoittelemassa aina kun ehdin.

Pyöräily, rauhallinen30 minuuttia
Pyöräily, rauhallinen30 minuuttia

1. Cata sanoi...

Tervetuloa joukkoon sankkaan = )

keskiviikko 23.07.2008 klo 22:55

2. Liina100 sanoi...

Hirmusti kiitoksia Cata! Kiva päästä vertaistensa joukkoon!

torstai 24.07.2008 klo 12:15

[ Katso ruokalista! ]

1733 kcalPeruskulutus
+450 kcalLiikunta
2183 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-550 kcalToteutunut vaje
1683 kcalTavoite
1633 kcalSyöty (Toteutunut)
-50 kcalTavoitteesta
34 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 24.07.2008

12.15
Voi mahoton, että viime yö meni pieleen! Pari tuntia nukuttuani heräsin kun joku nuorisolauma kolisteli mun ikkunan alla. Sitten ne jäi siihen vielä juttelemaan. Ei ne kovaäänisiä olleet, mutta mä olen sellainen univammanen, että en tietenkään saanut unta. Yhden aikaan tämä tapahtui ja kuuden jälkeen aamulla vasta nukahdin. Tosi mielettömän great olo on nyt sitten. Ei mitään toivoakaan, että olisin töihin lähtenyt.

Ilosempi asia oli, kun kävin aamulla vaa'alla, niin paino oli jo pudonnut. Tai tiedä häntä. Ei kait se nyt niin äkkiä varsinaisesti putoa, mutta ainakin lukema oli pienempi. Se antaa aina pontta tähän tarpomiseen.

Mitenköhän tähän blogiin voisi kätevimmin kirjoittaa useita kertoja päivässä? Jossain blogissa näin kellonajan kirjoituksen edellä. Se henkilö on varmaan muokannut vaan ja lisännyt kellonajan kirjoitukseensa. Se oli aika selkeältä näyttävä tapa, ehkä minäkin kokeilen sitä... :-)

19.00
Tämä päivä on kyllä mennyt aivan penkin alle. Johtuu huonosti nukutusta yöstä. Koko päivänä en ole saanut mitään aikaiseksi. En päässyt edes töihin. Pitäisköhän jo hakea lekurilta jonkin sorttinen todistus tästä kilpparivaivasta ja selitellä sen kanssa, että olo on toisinaan niin väsynyt, etten vaan pääse töihin. Vois kait sitäkin kokeilla joo.

Koska aktiivisuus on tosi vähäistä, eikä yhtään liikuntaa ole tullut, niin tavoitekalorit on tosi alhaalla. Tässä vaiheessa päivää en ole syönyt vielä oikein mitään ja kaloreita silti vain jäljellä muutama satanen. Tänään menee siis selvästi yli kalorit kyllä. No ei kait se yksi päivä haittaa? Näin päätän!

1. Motukka sanoi...

Eikö se mee sillai että menee vain sinne kulutussivulle ja jatkaa siitä mihin jäi ja tallentaa sitten ;)

torstai 24.07.2008 klo 14:11

2. Cata sanoi...

Onneksi olkoon. Kummasti sitä saa uutta tuulta purjeisiin, kun puntari on ystävä ja näyttää pienempiä lukuja. = )

torstai 24.07.2008 klo 14:20

[ Katso ruokalista! ]

1725 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-203 kcalToteutunut vaje
1225 kcalTavoite
1522 kcalSyöty (Toteutunut)
+297 kcalTavoitteesta
22 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 25.07.2008

11:30
Eiline on taakse jäänyttä elämää. Viime yön nukuin kuin pien lapsi. Tai heräilin välillä, mutta sain unta kuitenkin aina uudestaan. Nousin vasta kymmenen aikaan. Taisi nukkua kellon ympäri. No tämä tautinen väsymyshän enimmäkseen kaiketi johtuu kilpparista, mutta nyt on joka tapauksessa ihan eri olo kuin eilen. Ja tänään on perjantaikin! Mikäs sen mukavampaa.

Huh tuota hellettä! Onpas kivaa kun on lämmin! Pyöräilin tuossa töihin ja kyllä tuli hiki. Vielä pitää myöhemmin pyöräillä takaisinkin, jotta pääsee kaupoilla käymään ja viikonloppua viettämään. Niin, ja tänään on palkkapäivä! Onpas nyt eri ääni kellossa kuin eilen :-) No, jospas vähän tekis töitä, niin kirjoittelen iltasella lisää.

20.25
En jaksanut kovin kauaa töissä olla vaan lähdin aika pikaisesti kotia polkemaan. Taas oli kyllä jalat niinkuin sementtiä täynnä tai lyijystä rakennettu. Ei ois millään jaksanut. Mutta sisullahan siitä selvittiin. Sitten ruokakauppaan ja auto tankkaamaan. Nyt täällä kotosalla mietin, että odottaisinko että tytär laittaa ruokaa (lupas nimittäin :-) ), vai tekisinkö rahkasta jonkun kivan pirtelön. Ostin nimittäin myös mansikoita ja mustikoita. No, aika näyttää, mikä on mieli!

1. Truu sanoi...

Tervetuloa! Minä kans kirjoittelen tänne päivän mittaan, laitan väliin joko kloajan tai "update". Eiks sul oo "styroksia" kilppariin? Meil töissä puoli väkee sitä nappailee ja välillä "laimentunutta" jos ei hommat suju :D

perjantai 25.07.2008 klo 11:46

2. Truu sanoi...

Koita saada lisää proteiineja, ne pitää nälän loitolla ja piirakkakin paremmalta :) Protskut eli raejuusto, maitorahka, liha ja tonnikala... Tsemppiä! Gramma kerrallaan pudotellaan :)

perjantai 25.07.2008 klo 11:48

3. Liina100 sanoi...

Jep jep! Styroksit on käytössä. Tämä on niin uusi tauti mulla, ettei varmaankaan oikea annostus ole vielä löytynyt. Eiköhän se siitä. Toisaalta ihan kiva saada syy tähän ainaiseen väsymykseen ja vetämättömyyteen. Protskuja pitää yrittää lisää syödä kyllä!

perjantai 25.07.2008 klo 12:31

4. Radon sanoi...

Inhottavaa kun illalla kalorit loppuu kesken :( Oon joutunu joskus lähtemään sudennälkäisenä piiiiitkälle lenkille että sain kunnon iltapalan. Truu on oikeassa; pr pitää nälän poissa paremmin kuin hh. ja kun hiilarit vähenee lähtee myös makeanhimo :)

perjantai 25.07.2008 klo 14:56

[ Katso ruokalista! ]

1728 kcalPeruskulutus
+430 kcalLiikunta
2158 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-563 kcalToteutunut vaje
1658 kcalTavoite
1595 kcalSyöty (Toteutunut)
-63 kcalTavoitteesta
40 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 26.07.2008

20.00
Lauantai-ilta on siis käsillä jo. Tänään onkin ollut kuuma kuuma päivä. Olin ätini kanssa golfaamassa. Pitkästä aikaa nukuin varsin hyvin yöni viime yönä. Heräilin kyllä aamuyöstä, mutta se ei enää niin haitannut. Sitten lähdin mutsin kanssa golfaamaan ja neljä ja puoli tuntia kierrettiin. Meni niin huonosti, ettei ole aikoihin niin huonosti mennytkään. Hukkasin palloja enemmän ku koko kesänä yhteensä. Ei se kyllä hirveesti haitannutkaan, kun ilma oli niin hyvä ja oli mukava käyskennellä auringonpaisteessa.

Nyt on sitten aikamoinen nälkä. Eiköhän me likan kanssa jotain lähiravintolasta tilata. se on sellainen rafla, että sieltä muutakin kuin pizzaa ja kebabia. Sieltä saa ihan normaaleja annoksiakin. Ja ne tuodaan posliinilautasilla. Et se on sellainen hitusen tasokkaampi. Nälkä rupee oleen jo aika moinen!

Mä taidan ottaa jonkun kivan kanaruuan... itse asiassa tässä välissä soitin tilaukseni ja päädyin poronkäristykseen. Toivottavasti se on hyvää, sillä se ei ihan kaikkein keveintä lie ole. Nyt äkkiä suihkuun, että ehdin ennenkuin ruoka tulee. Nopeana sivuhuomautuksena, että nyt on kohtuullisen iloinen olo!!

[ Katso ruokalista! ]

1729 kcalPeruskulutus
+703 kcalLiikunta
2432 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-692 kcalToteutunut vaje
1932 kcalTavoite
1740 kcalSyöty (Toteutunut)
-192 kcalTavoitteesta
29 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 27.07.2008

Se olis sitten viikonloppu lopuillaan. Tyttärellä oli kaveri yökylässä. Tai oikeammin viikonloppukylässä, kun Porvoosta asti tulee, silloin harvoin kun tulee. Enivei, mentiin pyörillä jätskille tuossa päivällä ja käytiin samalla tankkaamassa pyörien kumit huoltoasemalla.

Sitten likka oli lähdössä Järvenpäähän mummille ensimmäistä kertaa junalla siten, että polkupyörä lähti mukaan. Pasilassa pitää toimittaa junanvaihto ja likkaa vähän jännitti, että miten hän selviää. No, minähän lähdin mukaan henkiseksi tueksi sinne Pasilaan asti. Ensimmäinen juna oli sellainen vanhanaikainen, että siihen vaunujen väliin ei meinaa edes yhtä pyörää mahtua, niin mentiin eri vaunuihin sitten. Hyvin se likka pärjäs, vaikka niistä erittäin kapeista ja korkeista portaista on tosi vaikea sitä pyörää nostella. Onneksi Pasilasta Jäkeen sattui matalalattiajuna. Sellanen missä oli pyörälle ihan oma paikkansa ja siinä vieressä vielä penkkikin. Hyvin sen matka oli mennyt.

Minä sitten? Poljin Pasilasta kotiin. Tunti meni ja noin 15 kilsaa kertyi. Ei siinä oikeasti niin pitkä matka ole, mutta kun tapani mukaan eksyilin aina välillä, niin kertyy noita kilsoja sitten vähän enemmän. Hämmästyttävän pirteä olo on ollut tänään kaiken kaikkiaan. Aika hyvin olen nukkunut yöni, vaikka onkin aivan liian kuuma ja heräilen sen takia, että on ihan hikinen olo.

Nyt sitten vielä vähän syömään jotain ja rauhoittumaan iltaa kohden.

[ Katso ruokalista! ]

1734 kcalPeruskulutus
+564 kcalLiikunta
2298 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-600 kcalToteutunut vaje
1798 kcalTavoite
1698 kcalSyöty (Toteutunut)
-100 kcalTavoitteesta
26 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 28.07.2008

9.00
Jep jep! Loistokiva juttu! Mistäköhän tuo nyt sit mahtaa johtua, että vaikka olen tyystin kaloreissa pysynyt, niin paino on noussut? Tiedän, että hiilareita on liikaa suhteessa muuhun moskaan, mutta ei sen pitäis vaikuttaa, kun kokonaiskalorit on rajoissa. Pitää ilmeisesti jättää isompi vaje. Minä en 500:n vajeella laihdu vaan lihon. *Itkupotkuraivari*

21.00
Lähdin ajoissa töistä tänään ja tapasin koulukaverein terassilla. Juopottelin ihan suorastaan! Kolme lasia viiniä vetäisin ja sen jälkeen vasta poljin kotiin. Kyllä tässä vielä kaloreissa ollaan. Yritän tästä lähin syödä vain välttämättömät kalorit. Jätän vaikka kaikki liikunnalla ansaitut kalorit syömättä, kun ei tämä muuten onnistu. No, ei kait tässä muuta sitten tehtävää. Nukkumaan kohta puoliin, että jaksaa taas huomenna töihin.

[ Katso ruokalista! ]

1741 kcalPeruskulutus
+401 kcalLiikunta
2142 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-739 kcalToteutunut vaje
1642 kcalTavoite
1403 kcalSyöty (Toteutunut)
-239 kcalTavoitteesta
21 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 29.07.2008

8.30
Se eilinen paino oli siis vissiin jonkin sortin virhepunnitus. Eihän sitä yhdessä yössä kiloa laihdu. No, hyvä näin. Kyllä meinas eilen jo ruveta harmittamaan. Nyt sitten uuteen päivään vähän paremmalla mielellä!

19.45
Pääsinpäs töistä kotiin! Olin niin väsynyt, että mietin jo, että en jaksa kotiin asti polkea. No täällä mie nyt oon ja taas ihan tyytyväisenä siitä, että olen sitkeesti ajanut sitä pyörää, enkä lepsuillut. Ruokailutkin on olleet tänään vielä ihan hanskassa. Pistelin broiskun fileitä just uuniin ja ajattelin tehdä fileelle pediksi kivan salaatin. Siinähän sitä olisi mukavasti puputettavaa tälle illalle!

21.30
Pitipä vielä käydä kommentoimassa mun illallista tänään. Tein ensin ihan tavallisen salaatin (ison sellaisen), uunissa paistelin broilerin fileitä, joista yhden pilkoin salaattini joukkoon. Se oli ehkä sata grammanen. Laitoin myöskin salaatin joukkoon vesimelonia ehkäpä noin sata grammaa sitäkin. Yleensäkin laitan aika usein hedelmiä salaattiin. Ne antaa kivoja sävähdyksiä suupaloihin. Sitten, mikä teki tosi hauskan lisän tähän salaattiin, oli, että laitoin sinne noin 50g suolapähkinöitä. Ne oli tosi kivoja siellä seassa. Sai vähän suolaisuutta mukaan ja samalla myös hampaille töitä. Toki ne ei ole kaikkein terveellisempiä kun niissä on sitä suolaa, mutta minä en käytä lainkaan salaatissa kastikkeita, niin olkoon tuo sitten minun kastike. Erityisen herkullinen salaatti. Ja iso. Melkein ähkytäynnä olen!

Pyöräily, rauhallinen55 minuuttia

1. Taika3 sanoi...

Voi, sinäkö laihduit sitten kilon, jota minä niin kovasti toivoin tekeväni. Onnea sitten hirveästi. Kyllä se on mahdollista joillekin. Mutta ei minulle. Oikein mukavaa päivää sinulle.

tiistai 29.07.2008 klo 08:38

2. Liina100 sanoi...

Hirmusti kiitoksia!!! Todellisuus taitaa olla sit kuitenkin olla hitusen vaatimattomampi. Edellisenä päivänä lihoin kilon :-D Että sellasta tämä laihduttelu... Oikein mukavaa päivää myös sinulle!

tiistai 29.07.2008 klo 10:03

3. Ronja6 sanoi...

Eiliset viinit siellä hurjaan pudotukseen johti...sellaisia vaikutuksia niillä on :D Hurjasti tsemppiä projektiisi, täällä kyllä saa hyvää oppia ja mahtavaa kannustusta, sekä tarvittaessa potkuja peffalle jos motivaatio meinaa karata :D mukavaa tiistaita

tiistai 29.07.2008 klo 16:30

4. Liina100 sanoi...

Totta töriset Ronja6! Nyt vajaan viikon jäsenenä olleena, olen aivan koukussa! Ihan mielettömiä ihmisä täällä ja upeita kommentteja tulee. Samaten tuolla forumin puolella on niin kiva jutella! Niin se viini! Pitäisköhän joka ilta hörppiä... :-D

tiistai 29.07.2008 klo 19:54

[ Katso ruokalista! ]

1731 kcalPeruskulutus
+213 kcalLiikunta
1944 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-768 kcalToteutunut vaje
1444 kcalTavoite
1176 kcalSyöty (Toteutunut)
-268 kcalTavoitteesta
33 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=liina100