Kohukirja paljastaa: Näin ruokateollisuus vedättää
Kohukirja paljastaa: Näin ruokateollisuus vedättää
Keskustelun päävalikko > Uutisia > Kohukirja paljastaa: Näin ruokateollisuus vedättää
Uusi Aitoa ruokaa -kirja (Atar) käy rajuin ottein suomalaisen elintarviketeollisuuden kimppuun. Kirjan tekijältä Mats-Eric Nilssonilta on aiemmin ilmestynyt kohua aiheuttanut teos Valhe lautasella.
Lähde: http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2010/10/16/kohukirja-paljastaa-nain-ruokateollisuus-vedatta
a/201014362/135
Lähde: http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2010/10/16/kohukirja-paljastaa-nain-ruokateollisuus-vedatta
a/201014362/135
la 16.10.2010
0
Fun Light Persikka passionmakuinen juomatiiviste sisältää ainoan valmistusaineensa veden lisäksi pelkästään lisäaineita: Happamuudensäätöaineet (E296, E331), aromi, makeutusaineet (aspartaami ja asesulfaami K), stabilointiaineet (E415, E414, E445), väri (E160e), säilöntäaine (E202), hapettumisenestoaine (E300). Kirjan mukaan sen ei pitäisi edes olla mehuhyllyssä, vaan ihan jossain muualla.
WFWL...
WFWL...
su 17.10.2010
Viestejä 1197
Viestejä 1197
0
Keskustelun päävalikko > Uutisia > Kohukirja paljastaa: Näin ruokateollisuus vedättää