Kalorilaskuri

Hanskat kuntonyrkkeilyyn?

Hanskat kuntonyrkkeilyyn?


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Millaiset ja mistä kannattaa hankkia? Vilkuttaa
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 9.2.2013
Viestejä 17
0
 

Missäpäin harrastat/asut ja olet harrastusta aloittelemassa?Itse asun pääkaupunkiseudulla ja hanskat ostin sörnäisten BF-Shopista.Merkiltään Metal Boxe Entrainement ja tyytyväinen olen ollut.Ostaessani oli tarjouksessa normihinnan sijaan(55€) n.45€.Lisäksi kannattaa ostaa siteet hanskan alle alushanskojen sijaan,tukevat paremmin rannetta ja rystysiä.
Omat hanskani ovat hyvin tukevat ja hyvän tuntuiset kädessä.Monenlaisiahan noita on ja varmasti muitakin hyviä,kannattaa käydä kokeilemassa niin löytyy se oma hanskamalli/koko ja merkki.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 11.2.2013
Viestejä 4
0
 

Siteitä hanskojen alle suosittelen minäkin. Itse ostin urheiluliikkeestä Excalibur-merkkiset hanskat. Maksoivat viitisen kymppiä (ovh tais olla 75e). Mä kun oon tällainen lapsellinen yli 40vee niin ostin punaiset. Oma lempiväri piristää kummasti myös näissä urheiluvälineissä :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 26.2.2013
Viestejä 7
0
 

Kysäisenpä puolestani, että minkälaiset jalkineet teillä on kuntonyrkkeilyssä? Oletteko huomanneet eroa, jos teillä on sellaiset ihan oikeat nyrkkeilyjalkineet (tai-miksi-niitä-kutsutaan...)?
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 26.2.2013
Viestejä 7
0
 

Hiukan on aikaa viimeisestä viestistä tässä ketjussa, mutta vastaan kuitenkin :)

Olen harrastanut 4 vuotta kuntonyrkkeilyä ja alkuun käytin normaaleja sisäpelikenkiä. Kolmantena vuotena hankin oikeat nyrkkeilytossut ja huomaahan sen eron liikkumisessa välittömästi! Tossut on kevyemmät ja pohja pehmyt mikä puolestaan helpottaa liikkumista päkiöillä. Sisäpelikenkien pohja oli todella jäykkä eikä päkiöillä liikkumisesta tullut yhtään mitään. Sivuttain liikkeessä nilkan ympäri mienemisen riskikin pienenee huomattavasti, kun pohja ei ole paksu.

Suosittelen siis nyrkkeily/painitossujen hankintaa :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ke 27.11.2013
Viestejä 2
0
 

 

Vastaa