KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 1.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Flora culinesse0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Maitorahka (Pirkka)2.3g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal1.6g6.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko10g20kcal0.8g3.1g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g196kcal7.9g30.7g4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584