Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Kauralese 1g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1g6.3kcal0.2g0.1g0.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2.5g5.8kcal0.7g0.1g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g47kcal3.4g1.8g3g0.8g
Valittu annoskoko10g23kcal1.7g0.9g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.9g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g236kcal17.2g9.1g15.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658