Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Raparperi 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal0g5.6g0g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0g2.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0g1.4g0g0.1g
Arvot/100g100g118kcal0g28g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731