Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal2.4g0g2.6g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.2g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0g0.7g0g
Arvot/100g100g157kcal12g0g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134