RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g2g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2.9g10kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Raparperi 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g47kcal1.6g5.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko10g24kcal0.8g2.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g230kcal7.8g27.5g10.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435