Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto0.9g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl1.5g5.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal1.6g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.8g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal7.9g12.9g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719