Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu3.8g1.5kcal0g0.4g0g0.1g
Raparperi 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal0g7.2g0g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0g3.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0g1.8g0g0.1g
Arvot/100g100g145kcal0g36g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970