Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g2g2.1kcal0.4g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore0.3g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal1g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5g3g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720